Tyytyväiset asiakkaamme

Tyytyväiset asiakkaamme

"Vastaan yhdistyksemme juhlista ja tilaisuuksista ja netistä löysin Delicatessen. Kiinnitin ensimmäisenä huomion hyvään ja helppoon yhteistyöhön. Kaikki oli mahdollista niin sanotusti.

Olemme päätyneet Delicatesseen useasti juuri koska palvelu ja ruoka on ollut hyvän laatuista ja yhteistyö erittäin mutkatonta.”

Barnavårdsföreningen

”Alunperin törmäsin Delicatesseniin etsiessämme juhlapaikkaa häillemme, jotka olivat helmikuun alussa. Suurin osa perinteisistä hääpaikoista tukeutuvat ulkotiloihin, joka ei helmikuussa ollut mahdollista, joten Klondyke oli paikkana erinomainen. Yhteistyö Delicatessenin kanssa sujui todella mutkattomasti ja kivasti, joten kun muutamaa vuotta myöhemmin aloin miettimään omia 40v. juhliani, oli Delicatessen ja Klondyke helppo ja turvallinen valinta. Eikä palvelutaso ollut kuluneiden vuosien aikana heikentynyt yhtään. Myös nelikymppisilläni yhteistyö Delicatessenin myynti- ja ravintolahenkilökunnan kanssa oli mutkatonta ja toimivaa. Sain apua niihin asioihin, joita en itse osannut ja toisaalta minua kuunneltiin ja pyyntöihin vastattiin sellaisissa asioissa, jotka olivat minulle tärkeitä.”

Antti Myllys, tyytyväinen asiakas.

”Olin ihan unohtanut kiittää palveluistanne. Juhlamme sujuivat erinomaisesti ja tarjoilut olivat todella hyviä! Moni vieraistammekin tuli kiittelemään ihanista tarjottavista.”

S. Lintunen

’’Häät itsessään olivat ihanat ja onnistuneet. Ruoka sai paljon kehuja, kiitos vielä teille!’’

Satu-Anna, Huvituvan asiakas

Delicatessen Ravintolapalvelut vastaa mielellään palveluitaan koskeviin kysymyksiin. Pitkäaikainen kokemuksemme lounashetkien ja juhlapalveluiden järjestämisestä luovat pohjan muistettaville hetkille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!