Delicatessen Ravintolapalvelut

Maalla, merellä – ja melkeinpä lennossakin!

Delicatessen perustettiin viime vuosituhannen puolella 1996, jolloin yritys piti suosittua lounasravintolaa Oulunkylässä. Yritys laajensi catering-palveluihin jo ensimmäisenä toimintavuotenaan, kun Delicatessenia pyydettiin tekemään ruoat omistajan tuttavan häihin. Juhlavieraiden erinomaisen palautteen jälkeen catering-liiketoimintaa jatkettiin lounasravintolatoiminnan ohella. Yrityksen toiminta on suosion myötä kasvanut ja historiansa aikana Delicatessen on pitänyt huolta siitä, että maukasta ruokaa ja laadukasta palvelua on saanut mm. ravintola Koskenrannassa, Klondykessä, Pikku Roban poliisiasemalla, saaristoristeilyaluksella, Talin kartanolla ja Malmin lentoasemalla; toisin sanoen maalla, merellä ja melkein ilmassa.

Lähtökohtana asiakkaiden tarpeet ja toiveet

Delicatessenin asiakkaiden toiveet ovat vahvasti vaikuttaneet siihen mitä ainutlaatuisia ja historiaa huokuvia juhlapaikkoja yritys tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen heidän merkityksellisiä hetkiä varten. Naurua, laulua, iloa, onnenkyyneliä ja monenkirjavia tunteita nähdään ja koetaan taas tänä vuonna Delicatessenin persoonallisissa ja avarissa juhlatiloissa.

Laadukkaasti ja vastuullisesti eteenpäin

Delicatessen on vahvasti kotimainen, luotettava ja vastuullinen yritys. Kaikki ruoat valmistetaan ammattikeittiössä ja yritys ottaa vastuun maukkaista, kauniista, selkeistä ja johdonmukaisista menukokonaisuuksista, joita voidaan joustavasti muokata asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Delicatessenin arvoja ovat laadukkuus, välittäminen henkilökunnasta ja asiakkaista sekä vastuullisuus (yhteiskuntavastuu ja sosiaalinen vastuu), jotka kaikki näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä.

Pyydä tarjous tästä!

Henkilökunta

  • Sami Manelius, toimitusjohtaja Sami Manelius, toimitusjohtaja
  • Petri Sahlstén, ravintoloitsija Petri Sahlstén, ravintoloitsija
  • Satu Orttenvuori, myyntijohtaja Satu Orttenvuori, myyntijohtaja
  • Ari Ainasto, osakas Ari Ainasto, osakas
  • Crister Nyberg, osakas Crister Nyberg, osakas

  Rakkautemme ruokaan ja hyviin hetkiin

  Delicatessenlaisia yhdistää rakkaus ruokaan ja yhdessäoloon työssä ja vapaa-ajalla. Delicatessenlaiset arvostavat hetkiä, jotka syntyvät yhdessä syömisen kautta ja haluavat tarjota tällaisia hetkiä myös asiakkailleen. Toimitusjohtaja Samin bravuuri on pataleipä, jota hänen lapsensa jatkuvasti pyytävät tekemään lisää ja ravintoloitsija Petri taas valmistaa kotonaan mielellään erilaisia wok-ruokia. Delicatessen toteuttaa ammattimaisesti ja täydellä sydämellä myös sinun ikimuistoisen tapahtumasi.