Tervetuloa Delicatessen Ratamestariin!

Buffetlounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi lisäkesalaatin, ruokajuomat, kahvin sekä teen ja jälkiruoan. Buffetlounaan hinta on 10,50€.

Voit myös halutessasi valita kevytlounaan, joka sisältää kasviskeiton ja runsaan salaattipöydän. Kevytlounaaseen kuuluu myös ruokajuomat, kahvi sekä tee ja jälkiruoka. Kevytlounaan hinta on 10,50€. 

Pienempään nälkään voit valita keittolounaan, joka sisältää kasviskeiton,lisäkesalaatin, leivät, ruokajuomana veden sekä kahvi tai teen.  Keittolounaan hinta on 6,60€. 

Lounas on tarjolla arkisin kello 11.00 - 13.30. Kahvi, tee, virvokkeet sekä vitriinituotteet ovat tarjolla myös lounasajan ulkopuolella.

Aamupala

Aamiaisvalikoima on tarjolla klo 7.30 - 09.00. Tarjolla vaihtelevasti mm. puuroa, täytettäviä sämpylöitä ja jogurttibaari. 

Hyvä päivä alkaa täydellä vatsalla!
 


Take away

Meiltä voit ostaa kaikki tuotteet sekä lounaan myös mukaan koko päivän ajan. Lounasajan jälkeen klo 13.30 myymme itsevalmistamaamme lounasruokaa mukaan kotiin vietäväksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme. 

Kahvipöytään ja illanistujaisiin

Meiltä voit myös tilata tuotteita esimerkiksi kahvipöytään ja illanistujaisiin. Kauttamme järjestyvät myös isompien tilaisuuksien tarjoilut sekä tarvittaessa myös henkilökunta, toiveittesi mukaan räätälöitynä. Tutustu Delicatessenin tarjoamiin Catering- ja pitopalveluihin Helsingissä.

Delicatessen toivottaa sinut tervetulleeksi Ravintola Ratamestariin!