Tervetuloa Delicatessen Ratamestariin!

RAVINTOLA ON SULJETTU TOISTAISEKSI. Avaamme vasta kesälomien jälkeen, koska kyselymme perusteella 85% asiakkaistamme jatkaa etätöitä kesään saakka.

Lounas tarjolla poikkeuksellisesti klo 11.00 - 13.00. 

Buffetlounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi lisäkesalaatin, ruokajuomat, kahvin sekä teen ja jälkiruoan. Buffetlounaan hinta on 10,50€.

Voit myös halutessasi valita kevytlounaan, joka sisältää kasviskeiton ja runsaan salaattipöydän. Kevytlounaaseen kuuluu myös ruokajuomat, kahvi sekä tee ja jälkiruoka. Kevytlounaan hinta on 10,50€. 

Pienempään nälkään voit valita keittolounaan, joka sisältää kasviskeiton,lisäkesalaatin, leivät, ruokajuomana veden sekä kahvi tai teen.  Keittolounaan hinta on 6,60€. 

Ravintola ja kahvila auki arkisin kello 07.30 - 14.30. 

Lounas on tarjolla arkisin kello 11.00 - 13.30. Kahvi, tee, virvokkeet sekä vitriinituotteet ovat tarjolla myös lounasajan ulkopuolella.

Aamupala

Aamiaisvalikoima on tarjolla klo 7.30 - 10.00. Tarjolla mm. puuroa ja täytettäviä sämpylöitä. 

Hyvä päivä alkaa täydellä vatsalla!  

Take away

Meiltä voit ostaa kaikki tuotteet sekä lounaan myös mukaan koko päivän ajan. Myymme itsevalmistamaamme lounasruokaa myös mukaan kotiin vietäväksi klo.13.15-13.30. Kysy lisää henkilökunnaltamme. 

Kahvipöytään ja illanistujaisiin

Meiltä voit myös tilata tuotteita esimerkiksi kahvipöytään ja illanistujaisiin. Kauttamme järjestyvät myös isompien tilaisuuksien tarjoilut sekä tarvittaessa myös henkilökunta, toiveittesi mukaan räätälöitynä. Tutustu Delicatessenin tarjoamiin Catering- ja pitopalveluihin Helsingissä.

Delicatessen toivottaa sinut tervetulleeksi Ravintola Ratamestariin!

Lounaslista Ratamestari

Allergiamerkinnät  L=Laktoositon  VL=Vähälaktoosinen  G=Gluteiiniton  K=Kananmunaton  M=Maidoton  VE=Vegaaninen

*=MSC-sertifioitu  FI=Suomi  EU=Euroopasta  Swe=Ruotsi  No=Norja  Br=Brasilia

Delicatessen Ratamestari

Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki

040 351 3596

ratamestari@delicatessen.fi