Ajankohtaista lounasravintoloissa

Täältä löydät kaikki lounasravintoloidemme ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset. 

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY

Teemme perinteisen asiakastyytyväisyyskyselyn lounasravintoloissamme viikolla 43. Annathan meille palautetta, sillä vastaamalla kyselyyn pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja vaikuttamaan lounaskokemukseen ja lounaslistoihin. Jättämällä yhteystietosi ole mukana täytekakku arvonnassa.

HÄVIKKIVIIKOT 9. - 15.9.2019. 

Tämän vuoden kampanjan erityisenä teemana on ruokahävikin ilmastovaikutukset. Tutkimusten mukaan kaikesta kulutuksen aiheuttamasta ympäristökuormasta noin kolmannes syntyy ruuasta. Turhaan tuotettu ruoka kuormittaa ympäristöä, sillä ruoantuotannossa tarvitaan paljon maata ja vettä. Samalla syntyy kasvihuonekaasupäästöjä sekä vesistöjä ja maaperää rehevöittäviä päästöjä.

Ravintoloistamme löydät paljon hyviä vinkkejä ja faktatietoa hävikistä. Ruoka on liian hyvää hukattavaksi, otathan lautaselle vain sen verran kuin jaksat syödä. Ruokaa saa meillä kyllä hakea lisää!

Mittaamme ravintolakohtaisesti päivittäin asiakkailta tulevan biojätteen määrän ja ilmoitamme keskimääräisen painon per asiakas. Olethan mukana vähentämässä tätä määrää, sillä pienetkin teot ovat suuria!