Juhlatilasi Keravalla

Klondyken upea miljöö johdattelee juhlatunnelmiin

Keravan historiallinen Klondyke-ravintolamme on täynnä luonnetta ja historian havinaa. Juhlatilamme on mitä loistavin sillä sijaitsemme aivan juna-aseman vieressä, pihalla on runsaasti parkkitilaa ja avara tila vanhassa tiilitehdasmiljöössä henkii omaa tunnelmaansa. Tilaan kuuluu edesmenneen huvipuisto Planet Fun Funin amfiteatteri, joka on hyvä paikka musiikkiesityksille tai esimerkiksi luennoille. Juhlatilamme soveltuu yhtä hyvin yksityisten asiakkaiden järjestämiin juhliin ja tapahtumiin, kuten esimerkiksi hääjuhliin, syntypäiväjuhliin tai sukujuhliin, kuin myös yritysten järjestämiin juhliin ja tapahtumiin. Juhlatilasi Keravalla – kysythän lisää mahdollisuuksista! Kerromme mielellämme lisää aikatauluista, tilavuokrista ja muista käytännön järjestelyistä.

Runsaasti tilaa myös isommille kokoontumisille

Delicatessen Klondyken ravintolatasanteelle saadaan katettua paikat n. 160 vieraalle. Amfiteatterissa on istumapaikat n. 150 henkilölle. Myös ylätasanteelle saadaan tarpeen mukaan lisäpaikkoja vieraille. Cocktail-tyylisissä tilaisuuksissa tilaan mahtuu noin 400 vierasta, mutta tila soveltuu loistavasti myös huomattavasti pienemmille ryhmille.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi » 

Tilavaraukset ja myyntipalvelu

Ravintola Delicatessen Klondyken tilavuokra on arki-iltaisin ja lauantaisin alkaen 750 €. Hinta sisältää loppusiivouksen max. 160 henkilön tilaisuuteen ja arvonlisäveron. Isompien tilaisuuksien siivouskulut arvioidaan erikseen. Juhlatilan varausasioissa kannattaa lähestyä myyntipalveluamme.