Klondyke
Juhlatilasi Keravalla

Keravan historiallinen Klondyke-ravintolamme on täynnä luonnetta ja historian havinaa. Juhlatilamme on mitä loistavin, sillä sen lisäksi että sijaitsemme aivan Savion juna-aseman vieressä ja pihalla on runsaasti parkkitilaa, avara tila vanhassa tiilitehdasmiljöössä henkii vahvasti omaa tunnelmaansa. Tilaan kuuluu edesmenneen huvipuisto Planet Fun Funin amfiteatteri, joka on hyvä paikka esim. musiikkiesityksille tai luennoille. Juhlatilamme soveltuu yhtä hyvin yksityisten asiakkaiden järjestämiin juhliin ja tapahtumiin, kuten hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai sukujuhliin, kuin myös yritysten järjestämiin juhliin ja tapahtumiin. Kerromme mielellämme lisää aikatauluista, tilavuokrista ja muista käytännön järjestelyistä. Kysythän lisää mahdollisuuksista!

Runsaasti tilaa myös isommille kokoontumisille

Delicatessen Klondyken ravintolatasanteelle saadaan katettua paikat n. 160 vieraalle. Amfiteatterissa on istumapaikat n. 150 henkilölle. Myös ylätasanteelle saadaan tarpeen mukaan lisäpaikkoja vieraille. Cocktail-tyylisissä tilaisuuksissa tilaan mahtuu noin 400 vierasta, mutta tila soveltuu loistavasti myös huomattavasti pienemmille ryhmille.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi »

Pyydä tarjous tästä!

Tila käytettävissä
Ympäri vuoden
Vierasmäärä
10 - 400 hlö
Tarjoilu
Delicatessen

Tilavaraukset ja myyntipalvelu

Ravintola Delicatessen Klondyken tilavuokra on arki-iltaisin ja lauantaisin alkaen 750 €. Hinta sisältää loppusiivouksen max. 160 henkilön tilaisuuteen ja arvonlisäveron. Isompien tilaisuuksien siivouskulut arvioidaan erikseen. Juhlatilan varausasioissa kannattaa lähestyä myyntipalveluamme.

Klondyke
Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava