Juhlatila Huvitupa
Piilossa pysytellyt helmi

Vantaan Simonkylässä sijaitsevan rakennuksen neljännessä kerroksessa on piilossa pysytellyt helmi. Rakennuksen ulkoasu voi hämätä mutta sisälle astuessa WOW-efekti on taattu!

Huvituvassa voi järjestää jopa 90 hengen juhlia ja muita tilaisuuksia. Avara tila koostuu salista, asiakkaan käytössä olevasta baaritiskistä, takkanurkkauksesta sekä ulkoterassista. Huvitupa sijaitsee rakennuksen neljännessä kerroksessa ja pääsy tilaan on esteetön.

Tilaisuuden tarjoilut järjestää Delicatessen, mutta juomat asiakas voi tuoda itse. Perushinnalla tilan saa käyttöönsä klo 24 asti mutta lisätunteja voi ostaa jopa klo 03 saakka!

Ota yhteyttä ja järjestetään ikimuistoinen tilaisuus!

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi » 

Sain tosi hyvän kuvan yrityksestänne. Ruoka oli herkullista, tilat viihtyisät ja henkilökunta mukavaa. Omenamehu vaan unohtui tarjoilusta pois. Olisin sen voinut itsekin muistaa, mutta enpä muistanut, kun join viiniä. Lapset joivat Pommakkia ja viihtyivät. No problem. Jos elän vielä 80-vuotiaaksi, pidän juhlat taas teidän ravintolassanne. Nämä olivat neljännet juhlat näissä tiloissa ja aina ollaan oltu tyytyväisiä.

Pyydä tarjous tästä! 

Tila käytettävissä
Ympäri vuoden
Vierasmäärä
10 - 90 hlö
Tarjoilu
Delicatessen,
omat juomat mahd.