Valkosaaren telakka

Kesäkauden parhaat kokous- ja juhlatilat Helsingissä

Silja Linen terminaalin itäpuolella sijaitseva Valkosaaren telakka valloittaa niin kokoustelijan kuin juhlapäivää viettävän sydämen. Kauppatorilta saarelle on matkaa vain 500 metriä, joten sijainti on todella keskeinen. Tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin aikavälillä 15.5.–15.9. Vieraita Valkosaaren Telakalle mahtuu mukavasti istumaan 250 henkilöä. Yleisimmin Valkosaaressa järjestettävien tilaisuuksien vierasmäärä on n. 100–200 henkilöä. Valkosaaren Telakan pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Delicatessenin toimesta tapahtuvat myös tilojen esittelyt sekä kokonaistarjouksen tekeminen juhlianne varten.

Hinnasto: tilavuokra + perussiivous

  • Tilavuokra: keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai 1350,00 €/päivä, sis. alv:n
  • Tilavuokra: sunnuntai, maanantai ja tiistai 750,00 €/päivä, sis. alv:n
  • Perusloppusiivous 210,00 €, sis. alv:n

Vuokra sisältää tilassa valmiina olevat kalusteet, katossa olevat bistrovalot sekä n. 10 kpl erilaisia purjekankaita tilan somistamiseen. Purjeiden ripustamisesta/siirtelystä vastaa tilan vuokraaja. Huom! Tilassa ei ole valmiina esiintymislavaa tai tekniikkaa.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi » 

Kuljetukset

  • Henkilökuljetukset NJK-yhteysaluksella 6,00 €/hlö. Hinta on meno-paluu, sis. alv:n.*
  • Tavarakuljetukset 380,00 €, sis. alv:n (tavarakuljetukset sisältävät ruokien ja niihin liittyvän tarpeiston lisäksi yhden meno-paluukuljetuksen asiakkaan juomille, somistuksille ja koristeille työveneellä juhlatilan välittömään läheisyyteen)

Kuljetusaikataulut

Yhteyslautan aikataulu juhlaväen kuljetuksiin:
Kello 8.00–17.00 lautta kulkee 30 minuutin välein.
Kello 17.00–01.00 lautta kulkee 20 minuutin välein.

Juhlaväen saapuessa lauttaa ajaa non-stoppina vieraat saareen. Myöhemmin paikalle saapuvat juhlijat pääsevät saareen normaalien lautta-aikataulujen mukaisesti.