Valkosaaren telakka

Kesäkauden parhaat kokous- ja juhlatilat Helsingissä

Silja Linen terminaalin itäpuolella sijaitseva Valkosaaren telakka valloittaa niin kokoustelijan kuin juhlapäivää viettävän sydämen. Kauppatorilta saarelle on matkaa vain 500 metriä, joten sijainti on todella keskeinen. Tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin aikavälillä 15.5.–15.9. Vieraita Valkosaaren Telakalle mahtuu mukavasti istumaan 250 henkilöä. Yleisimmin Valkosaaressa järjestettävien tilaisuuksien vierasmäärä on n. 100–200 henkilöä. Valkosaaren Telakan pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Delicatessenin toimesta tapahtuvat myös tilojen esittelyt sekä kokonaistarjouksen tekeminen juhlianne varten.

Hinnasto: tilavuokra + perussiivous

  • Tilavuokra: keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai 1350,00 €/päivä, sis. alv:n
  • Tilavuokra: sunnuntai, maanantai ja tiistai 750,00 €/päivä, sis. alv:n
  • Perusloppusiivous 210,00 €, sis. alv:n

Vuokra sisältää tilassa valmiina olevat kalusteet, katossa olevat bistrovalot sekä n. 10 kpl erilaisia purjekankaita tilan somistamiseen. Purjeiden ripustamisesta/siirtelystä vastaa tilan vuokraaja. Huom! Tilassa ei ole valmiina esiintymislavaa tai tekniikkaa.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi » 

Tila käytettävissä
15.5-15.9
Vierasmäärä
10 - 250 hlö
Tarjoilu
Delicatessen

Usein kysyttyä

Kuljetukset

  • Henkilökuljetukset NJK-yhteysaluksella 6,60 €/hlö. Hinta on meno-paluu, sis. alv:n.*
  • Tavarakuljetukset 380,00 €, sis. alv:n (tavarakuljetukset sisältävät ruokien ja niihin liittyvän tarpeiston lisäksi kaksi meno-paluukuljetusta asiakkaan juomille, somistuksille ja koristeille työveneellä juhlatilan välittömään läheisyyteen)

Kuljetusaikataulut

Yhteyslautan aikataulu juhlaväen kuljetuksiin:
Kello 8.00–17.00 lautta kulkee 30 minuutin välein.
Kello 17.00–01.00 lautta kulkee 20 minuutin välein.

Juhlaväen saapuessa lauttaa ajaa non-stoppina vieraat saareen. Myöhemmin paikalle saapuvat juhlijat pääsevät saareen normaalien lautta-aikataulujen mukaisesti.

Voinko tuoda omat ruoat?

Valkosaaren cateringin hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut, joten oman cateringin tai ruokien tuominen ei valitettavasti ole mahdollista. Menu voidaan kuitenkin räätälöidä toiveidenne mukaisesti.

Kuinka pitkään Valkosaaressa voi juhlia?

Viimeinen lautta, johon vieraiden tulee ehtiä, lähtee kello 00.20. Juhlatilan tulee olla tyhjä viimeistään kello 24.00. Ylimenevistä tunneista tulee aina sopia ennakkoon  ja niistä veloitetaan erikseen. Tervetuloa juhlimaan!

Paljon maksaisi jatkoaika juhlille?

Jatkoaikaa voi ostaa max. 2 tuntia. Lauttayhtiö veloittaa lisätunneista 405 €/alkava tunti, tarjoiluhenkilökunnan lisätyöaika veloitetaan arkituntien osalta normaalisti ja sunnuntain tai muun pyhäpäivän puolelle menevien tuntien osalta kaksinkertaisena.

Montako henkilöä mahtuu yhteen lauttaan?

Lauttaan saa  turvallisuussyistä ottaa 60 henkilöä kerrallaan.

Entä kauanko lauttamatka kestää?

Matka mantereelta saareen kestää vain n. 2 minuuttia/suunta. Juhlien alkaessa kuljetamme tauotta juhlavieraat saareen. Paluukyydit tehdään 20–30 minuutin välein kellonajasta riippuen. 

Onko telakalla juokseva vesi ja kunnon vessat?

On kyllä, WC-tilat ovat vesivessoja niissä on lämmin, juokseva vesi.

Monelle hengelle löytyy kalusteita?

Kalusteita löytyy n. 250 henkilölle. Lisäjärjestelyin tilaan mahtuu jopa 300 istumapaikkaa. Erilaisin tilajärjestelyin vuodaan tilaisuuteen saada haluttua tunnelmaa ja ilmettä. 

Entä voiko piha-alueita käyttää?

Telakan omaa pihaa voi käyttää peleihin tai leikkeihin. Saaressa pesii kuitenkin lintuja, joille tulee antaa pesimisrauha.