Juhlatila Milliklubi

Monien mahdollisuuksien juhlatila Helsingissä

Milliklubi on loistava paikka yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen jo sijaintinsakin puolesta: se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kaivokatu 12, Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Milliklubin juhlatilat Helsingissä ovat Bank, Millionaires Disco ja Vegas. Delicatessen catering-palvelut viimeistelevät tilaisuuden, tutustu valmiisiin menuvaihtoehtoihin tai kerro millainen kokonaisuus olisi mieleen.

Juhlatila Bank käsittää noin 80 asiakaspaikkaa ja on parhaimmillaan pienemmissä yksityistilaisuuksissa. Bankista löytyy pieni esiintymislava ja istumapaikkoja on reilusti.

Isompi juhlatila Millionaires Disco palvelee tanssi-, biletys- ja seurustelutilana ja sinne voi tarvittaessa rakentaa buffet- ja viinipöydät. Myös Millionaires Discosta löytyy pieni esiintymislava.

Vegas on Milliklubin peli- ja seurustelutila. Peleinä löytyy Ruletti ja Black Jack sekä lukuisia peliautomaatteja. Tilavuokrat on asetettu asiakasmäärien ja tilaisuuksien pituuden mukaan. Suurin ryhmäkoko on 315 henkilöä.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi »