Juhlatila Safiiri
Juhlan pyörteisiin Safiirissa

Juhlapaikka Safiiri sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Juhlatilamme sijaitsee osoitteessa Puolikkotie 8, Espoo (lähellä Isoa Omenaa). Meille pääset esimerkiksi kaartamalla pihaan kätevästi omalla autolla tai vaikkapa pujahtamalla Matinkylän metroasemalta. Keskeinen sijaintimme kutsuu juhlavieraat mukaan juhlatunnelmaan. Avarat, siistit ja muunneltavissa olevat juhlatilat houkuttelevat monenlaiseen huumaan. Safiirissa on vietetty niin syntymäpäiviä, häätilaisuuksia, pikkujouluja kuin muita muistokkaita hetkiä. Kerromme mielellämme tilajärjestelyistä, juhlatilan vuokrista ja muista käytännön järjestelyistä. Tila sopii mainiosti myös isompiin tilaisuuksiin, sillä paikkoja löytyy mukavasti jopa 120 vieraalle.

Juhlapaikkamme on arkisin suosittu lounasravintola

Delicatessen Safiiri on Espoon Business Park Safiirissa toimiva 120-paikkainen lounasravintola. Ravintola on avoinna arkisin klo 9.00–15.00. Runsas buffetlounas on tarjolla klo 10.30–14.00. Lounaan lisäksi valikoimiin kuuluu erilaisia kahvilatuotteita.

Autamme mielellämme juhlajärjestelyissä. Meiltä saat apua juhlan suunnitteluun sekä maittavat menukokonaisuudet. Mukava, viihtyisä juhlapaikka johdattelee hauskanpitoon ja maukas tarjottava viimeistelee tilaisuuden. Hyödynnä monipuolista kokemustamme juhlapalveluista, siten saat hyviä vinkkejä juhlajärjestelyihin ja pääset myös itse nauttimaan tunnelmasta. Delicatessen Safiirista saat tarvittavat catering- ja pitopalvelut. Ravintolassa on A-oikeudet.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi »

Pyydä tarjous tästä! 

Tila käytettävissä
Ympäri vuoden
Vierasmäärä
10 - 120 hlö
Tarjoilu
Delicatessen,
omat juomat mahd.