Ravintola Haltia
Juhlat kansallispuistossa

Ravintola Haltia sijaitsee hienolla paikalla Nuuksion kansallispuistoston kupeessa, luontokeskus Haltiassa, noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta liikennöivällä bussilla tai omalla autolla. Ravintola toimii lounasravintolana talviaikaan tiistaista sunnuntaihin ja kesäkaudella maanantaista sunnuntaihin.

Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 190 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. Suurista ikkunoista on mahdollista ihailla Nuuksion Pitkäjärven maisemaa ja tilasta pääsee suoraan 70 paikkaiselle parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta. Ravintolan tarjonta painottaa lähiruokaa, kuten näin luonnon keskelle sopii. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet.

Tilassa on mahdollista juhlistaa syntymäpäiviä, häitä, järjestää kokouksia tai tulla nauttimaan luontoretken päätteeksi lounasta. Luontokeskuksen tilat tarjoavat myös mahdollisuuden vihkimiseen hieman erilaisessa ympäristössä, esimerkiksi päänäyttelysalissa.

Rakennuksesta löytyy myös viisi kabinettia: kaksi ravintolan yhteydessä ja kolme alakerrassa. Kabineteista löytyy kokouksiin tarvittava laitteisto ja yhden kabinetin yhteydestä myös sauna, oleskelutila ja terassi. Haltian 200 paikkainen monitoimiauditorio muuntuu tasalattiaisena kokous- tai illalliskäyttöön, tarvittaessa myös näyttelysaliksi. Auditoriossa järjestyvät seminaarit, esitykset, konsertit ja elokuvanäytännöt. Korkealuokkainen äänentoisto palvelee niin klassista musiikkia ja elokuvia, kuin puhettakin.

Alueen muut palveluntuottajat mahdollistavat yöpymisen isoillekin ryhmille kansallispuiston lähistöllä. Kerromme mielellämme lisää paikasta tai tule paikan päälle tutustumaan.

Pyydä tarjous tästä! 

Myyjä:
Heidi Santakari
heidi.santakari@delicatessen.fi
040 500 1224

Tila käytettävissä
Ympäri vuoden
Vierasmäärä
10 - 190 hlö
Tarjoilu
Delicatessen