Juhlatilasi Espoossa

Delicatessenilta varaat näyttävät ja upeat juhlapaikat

Delicatessen juhlatilat Espoossa soveltuvat mainiosti niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, tutustu ja löydä sopivin juhlapaikka Espoossa käyttöösi. Varaathan päiväsi riittävän ajoissa! Voit lähettää viestiä tai soittaa myyntipalveluumme: 020 798 3060.

Ravintola Haltia

Luonnonläheinen juhlatila kansallispuiston maisemissa

Ravintola Haltia sijaitsee hienolla paikalla Nuuksion kansallispuistossa, luontokeskus Haltiassa, noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta liikennöivällä bussilla tai omalla autolla. Ravintola toimii lounasravintolana talviaikaan tiistaista sunnuntaihin ja kesäkaudella maanantaista sunnuntaihin.

Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 190 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. Suurista ikkunoista on mahdollista ihailla Pitkäjärven maisemaa ja tilasta pääsee suoraan 70 paikkaiselle parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta. Ravintolan tarjonta painottaa lähiruokaa, kuten näin luonnon keskelle sopii. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet.

Juhlatila Safiiri

Juhlapaikka Safiiri sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Matinkylässä, osoitteessa Puolikkotie 8, Espoo, Isoa Omenaa vastapäätä. Meille pääset esimerkiksi kaartamalla pihaan kätevästi omalla autolla tai vaikkapa pujahtamalla Matinkylän metroasemalta. Keskeinen sijaintimme kutsuu juhlavieraat mukaan juhlatunnelmaan. Avarat, siistit ja muunneltavissa olevat juhlatilat houkuttelevat monenlaiseen huumaan. Safiirissa on vietetty niin syntymäpäiviä, häätilaisuuksia, pikkujouluja kuin muita muistokkaita hetkiä. Kerromme mielellämme tilajärjestelyistä, juhlatilan vuokrista ja muista käytännön järjestelyistä. Tila sopii mainiosti isompiinkin tilaisuuksiin, sillä paikkoja löytyy mukavasti jopa 120 vieraalle.

Katso ehdotuksemme juhlamenuksi » 

Pyydä tarjous tästä!