Laadukkaat kokous- ja juhlatilat Helsingissä, Espoossa ja Keravalla

Upeat, muuntuvat tilat yksityisille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla

Delicatessen Ravintolapalveluiden omat tilausravintolat, juhla- ja kokoustilat  sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Espoossa. Löydät uniikeista juhlatiloistamme varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan ratkaisun. Vuokrattavat tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Juhlatilojen vuokraamisen lisäksi voit hoitaa kauttamme kaikki juhlien järjestämiseen liittyen, mukaanlukien laadukkaan pitopalvelun.

Tilausravintola Klondyke Keravalla

Delicatessen Klondyke on avara ja lämminhenkinen tilausravintola Keravalla. Savion junaseisakkeen vieressä. Hurmaavassa tiilitehdasmiljöössä vietät 50–400 henkilön tilaisuudet. Klondyken upea miljöö johdattelee juhlatunnelmiin!

Ravintola Safiiri Espoon Matinkylässä

Tämä 120-paikkainen A-oikeudellinen ravintola muuntuu juhla- ja kokoustilaksi. Viehättävä lounasravintola Safiiri on varattavissa aukioloaikojen ulkopuolella yksityisjuhliin tai kokouskäyttöön.

Valkosaaren Telakka – merellinen juhlatila Helsingissä

Valkosaaren Telakka on kesäisin käytössä oleva juhlatila, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa 80–400 henkilölle Helsingin keskustassa.

Milliklubi tarjoaa upeat puitteet Helsingin keskustassa

Toimimme Milliklubin kokeneena yhteistyökumppanina, olemme vuosien varrella toteuttaneet Millissä järjestettävien tapahtumien catering-palvelut menestyksekkäästi.

Juhlatila M6 Helsingissä

Avaria näkymiä kohti ydinkeskustaa. Järjestä häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset jne. valoisassa Juhlatila M6:ssa. Täällä järjestät noin 90 henkilön juhlat.