• Juhlikaa
  • missä ja
  • milloin
  • tahansa

Laadukkaat kokous- ja juhlatilat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla

Upeat, muuntuvat tilat yksityisille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla

Delicatessen Ravintolapalveluiden omat tilausravintolat, juhla- ja kokoustilat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Löydät uniikeista juhlatiloistamme varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan vaihtoehdon. Vuokrattavat tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Juhlatilojen vuokraamisen lisäksi voit hoitaa kauttamme kaikken juhlien järjestämiseen liittyvän, mukaanlukien laadukkaan pitopalvelun.

Ravintola Haltia

Suomen luontokeskus Haltian yhteydessä toimiva Ravintola Haltia tarjoaa asiakkailleen Luonto lautaselle -teemaa noudattelevia makuelämyksiä, silmiä ja sielua hivelevissä metsäisissä maisemissa. Mikäli ennen vapaalle heittäytymistä on tarve käydä läpi virallisempiakin asioita, käytössä on luontokeskuksen n. 10 - 60 henkilön kabinetit - joista yhdessä on myös sauna - ja Haltia-salin nimellä kulkeva tilava 190-henkilön auditorio. Aktiviteettiosuudessa apunasi ovat lukuisat yhteistyökumppanimme, joiden ohjaamina voitte vaikkapa paeta metsässä tai hiihdellä karvasuksilla. 

Tilausravintola Klondyke Keravalla

Delicatessen Klondyke on avara ja lämminhenkinen tilausravintola Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä. Hurmaavassa tiilitehdasmiljöössä vietät 50–400 henkilön tilaisuudet. Klondyken upea miljöö johdattelee sinut ja vieraasi juhlatunnelmiin!

Valkosaaren Telakka – merellinen juhlatila Helsingissä

Valkosaaren Telakka on kesäisin käytössä oleva juhlatila, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa 80–400 henkilölle Helsingin keskustassa.

Huvitupa – piilossa pysytellyt helmi

Huvitupa on Vantaan Simonkylässä sijaitsevan rakennuksen neljännessä kerroksessa on piilossa pysytellyt helmi. Rakennuksen ulkoasu voi hämätä mutta sisälle astuessa WOW-efekti on taattu!

Pyydä tarjous tästä!

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa näyttävät juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Katso yhteystietomme tai jätä yhteydenottopyyntö!