Laadukkaat juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa ja Keravalla

Upeat, muuntuvat tilat yksityisille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla

Delicatessen Ravintolapalveluiden omat kokoustilat, juhlatilat ja tilausravintolat sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Espoossa. Löydät uniikeista juhlatiloistamme varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan ratkaisun. Juhlatilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Juhlatilojen lisäksi voit hoitaa kauttamme kaikki juhlien järjestämiseen liittyen, mukaanlukien laadukkaan pitopalvelun.

Tilausravintola Klondyke Keravalla

Delicatessen juhla- ja kokoustila Klondyke on avara ja lämminhenkinen tilausravintola Keravalla. Savion junaseisakkeen vieressä. Hurmaavassa tiilitehdasmiljöössä vietät 50–400 henkilön tilaisuudet. Kokous- ja juhlatilasi Keravalla!

Juhlatila Safiiri Espoon Matinkylässä

Tämä 120-paikkainen A-oikeudellinen ravintola muuntuu juhla- ja kokoustilaksi. Viehättävä lounasravintola Safiiri on varattavissa aukioloaikojen ulkopuolella yksityisjuhliin tai kokouskäyttöön. Kokous- ja juhlatilasi Espoossa!

Valkosaaren Telakka – merellinen juhlatila Helsingissä

Valkosaaren Telakka on kesäisin käytössä oleva juhlatila, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa 80–400 henkilölle Helsingin keskustassa. Kaikki kokous- ja juhlatilamme Helsingissä löydät täältä!

Kokous- ja juhlatila Milliklubi Helsingissä

Toimimme Milliklubin kokeneena yhteistyökumppanina, olemme vuosien varrella toteuttaneet Millissä järjestettävien tapahtumien catering-palvelut menestyksekkäästi.

Juhlatila M6 Helsingissä

Avaria näkymiä kohti ydinkeskustaa. Järjestä häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset jne. valoisassa Juhlatila M6:ssa. Täällä järjestät noin 90 henkilön juhlat.