Yritystilaisuudet

Delicatessen järjestää puitteet Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja koko Uudenmaan alueella niin isolle kuin pienemmällekkin porukalle

Oletko järjestämässä tyhy- ja tyky-päivää tiimillesi tai yrityksellesi? Etsitkö kivaa ideaa ja ohjelmaa henkilökuntasi virkistäytymispäivään tai kenties virallisempaa asiakastilaisuutta? Kun tarkoituksena on järjestää kaikkia miellyttävä tilaisuus, on rento yhdessäolo hyvien ruokien ja juomien kera taattu numero. Maistuva ruoka kruunaa yleensä hetken kuin hetken. Jos päivään halutaan lisätä hieman ohjelmaa Nuuksion ympäristö lukuisineen oheispalveluineen. Varaa juhla- ja kokoustilamme tai tilaa vain catering-palvelumme.

Keula kohti Valkosaaren Telakkaa

Delicatessenin juhlapalveluiden avulla järjestät laadukkaat yritystilaisuudet. Isommalle ryhmälle suosittelemme esimerkiksi Valkosaaren Telakkaa. Tämä upea saari syleilee jopa 250 hengen ryhmän syliinsä. Tutustu Valkosaaren telakkaan tästä! 

Ravintola Haltia

Suomen luontokeskus Haltian yhteydessä toimiva Ravintola Haltia tarjoaa asiakkailleen Luonto lautaselle -teemaa noudattelevia makuelämyksiä, silmiä ja sielua hivelevissä metsäisissä maisemissa. Mikäli ennen vapaalle heittäytymistä on tarve käydä läpi virallisempiakin asioita, käytössä on luontokeskuksen n. 10 - 60 henkilön kabinetit - joista yhdessä on myös sauna - ja Haltia-salin nimellä kulkeva tilava 190-henkilön auditorio. Aktiviteettiosuudessa apunasi ovat lukuisat yhteistyökumppanimme, joiden ohjaamina voitte vaikkapa paeta metsässä tai hieman rauhaisemmin geokätköillä.  

Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa – kysy lisätietoa!

Katso tarkemmat yhteystiedot ja kerro millaista tilaisuutta olet järjestämässä. Annamme mielellämme vinkkimme onnistuneen juhlapäivän järjestämiseen.

Pyydä tarjous tästä!