TYHY- ja tyky-päivät

Delicatessen järjestää puitteet Espoon, Vantaan ja Helsingin alueelle

Oletko järjestämässä TYHY- ja tyky-päivää tiimillesi tai yrityksellesi? Etsitkö kivaa ideaa ja ohjelmaa TYKY-päivääsi? Kun tarkoituksena on järjestää kaikkia miellyttävä tilaisuus, on rento yhdessäolo hyvien ruokien ja juomien kera taattu numero. Maistuva ruoka kruunaa yleensä hetken kuin hetken. Oheen käy mukavasti vaikkapa leppoisa päiväkävely tai jokin muu aktiivisempi tempaus pääkaupunkiseudun riennoissa. Kun TYKY-päivä järjestetään poissa työpaikalta, saadaan tiimiin eloa ja uusia kohtaamisia. Hyvä ruoka ja pieni seikkailu luovat oivan hetken yhteenkuuluvuuden lisäämiselle. Varaa juhla- ja kokoustilamme TYKY-päivääsi tai tilaa vain catering-palvelumme.

Keula kohti Valkosaaren Telakkaa

Delicatessenin juhlapalveluiden avulla järjestät laadukkaat yritystilaisuudet. Isommalle ryhmälle suosittelemme esimerkiksi Valkosaaren Telakkaa. Tämä upea saari syleilee jopa 250 hengen ryhmän syliinsä. Katso kokoustilamme täältä!

Onnistunut TYKY-päivä – kysy lisätietoa!

Delicassen Ravintolapalvelut toivottaa mukavaa TYKY-päivää kaikissa sen toimipisteissään Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Katso tarkemmat yhteystiedot ja kerro millaista tilaisuutta olet järjestämässä. Annamme mielellämme vinkkimme onnistuneen TYKY-päivän järjestämiseen.