Pikkujoulut mielessä?

Onnistuneet pikkujoulut Espoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä

Tervetuloa suunnittelemaan yrityksenne tai vaikkapa kaveriporukan pikkujouluja, Delicatessen Ravintolapalvelut järjestää ne parhaimmat pikkujoulut kautta aikojen. Juhlatilamme sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Espoossa. Ne sopivat mainiosti pikkujoulun viettoon porukalla kuin porukalla. Catering- ja pitopalvelumme toteuttavat parhaat kattaukset pikkujouluihin. Autamme mielellämme juhlasuunnittelussanne, joten olethan yhteyksissä!

Kokenut pikkujoulujen järjestäjä on varma valinta

Delicatessen Ravintolapalveluilla on yli 20 vuoden kokemus pikkujoulujen järjestämisestä. Pikkujoulujen tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen. Omien juhlatilojemme lisäksi toimitamme catering-palveluita myös muihin juhlatiloihin, toimistoihin ja koteihin Uudenmaan alueella.

Kysy lisää!

Oletko hyvissä ajoin liikenteessä? Pikkujouluhuumaan kannattaakin heittäytyä hyvissä ajoin, sillä parhaimmat ajankohdat viedään käsistä. Delicatessen pikkujoulutiimi vastaa kysymyksiisi myös kesähelteillä. Katso pikkujoulupaikkojemme yhteystiedot tästä.

Out of office? Varaa meiltä tilat pikkujouluihisi!

Delicatessen Klondyke, tilausravintolamme Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä, tarjoaa avaran ja lämminhenkisen juhlatilan vanhassa tiilitehdasmiljöössä. Tilaisuuden luonteesta riippuen sopiva vierasmäärä juhlatilaan on 50 – 400 henkilöä.

Delicatessen Safiiri Espoon Matinkylässä on 120-paikkainen A-oikeudellinen lounasravintola, joka aukioloaikojen ulkopuolella on varattavissa erilaisiin kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

Delicatessen Ravintolapalvelut toimii Milliklubin yhteistyökumppanina. Millissä järjestettävien tilaisuuksien catering hoituu vuosien kokemuksella Delicatessenin kautta. Tunnelmalliset juhlatilat ovat tärkeä osa onnistuneita juhlia. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!