Kesäjuhlat mielessä?

Onnistuneet juhlat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja koko Uudenmaan alueella

Tervetuloa suunnittelemaan yrityksenne tai vaikkapa kaveriporukan kesäjuhlia, Delicatessen Ravintolapalvelut järjestää ne parhaimmat kesäjuhlat kautta aikojen. Juhlatilamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Ne sopivat mainiosti erilaisten juhlien viettoon porukalla kuin porukalla. Catering- ja pitopalvelumme toteuttavat parhaat kattaukset juhliin. Autamme mielellämme juhlasuunnittelussanne, joten olethan yhteyksissä!

Kokenut Juhlien järjestäjä on varma valinta

Delicatessen Ravintolapalveluilla on yli 20 vuoden kokemus kesäjuhlien järjestämisestä. Juhlien tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen. Omien juhlatilojemme lisäksi toimitamme catering-palveluita myös muihin juhlatiloihin, toimistoihin ja koteihin Uudenmaan alueella.

Kysy lisää! Pyydä tarjous tästä! 

Oletko hyvissä ajoin liikenteessä? Juhlahuumaan kannattaakin heittäytyä hyvissä ajoin, sillä parhaimmat ajankohdat viedään käsistä. Delicatessen myyntitiimi vastaa kysymyksiisi myös kesähelteillä. Katso juhlatilojemme yhteystiedot tästä.

Out of office? Varaa meiltä tilat kesäjuhliisi!

Delicatessen Klondyke, tilausravintolamme Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä, tarjoaa avaran ja lämminhenkisen juhlatilan vanhassa tiilitehdasmiljöössä. Tilaisuuden luonteesta riippuen sopiva vierasmäärä juhlatilaan on 50 – 400 henkilöä.

Tilausravintola Huvitupa

Tilausravintola Huvitupa sijaitsee kutkuttavan vaarallisesti Vantaalla. Simonkyläläisen pikku-ostarin kattohuoneistossa järjestät juhlat jopa 90 henkilölle. Tilassa on myös oma lämpölampuilla varustettu tilava ja lasitettu parveke/terassi. 

Ravintola Haltia

Suomen luontokeskus Haltian yhteydessä toimiva Ravintola Haltia tarjoaa asiakkailleen Luonto lautaselle -teemaa noudattelevia makuelämyksiä, silmiä ja sielua hivelevissä metsäisissä maisemissa. Mikäli ennen vapaalle heittäytymistä on tarve käydä läpi virallisempiakin asioita, käytössä on luontokeskuksen n. 10 - 60 henkilön kabinetit - joista yhdessä on myös sauna - ja Haltia-salin nimellä kulkeva tilava 190-henkilön auditorio. Aktiviteettiosuudessa apunasi ovat lukuisat yhteistyökumppanimme, joiden ohjaamina voitte vaikkapa paeta metsässä tai hiihdellä karvasuksilla.