Häät, syntymäpäivät ja muut tilaisuudet

Delicatessen järjestää juhlasi Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella

Hääjuhlat, valmistujaiset, synttärit tai bileet kotona? Delicatessen Ravintolapalvelut valmistaa ja toimittaa kaikki tarjoilut tilaisuuksiinne. Juhlapalvelumme kautta saat myös astiat, pöytäliinat ja muun tarvittavan kattauksineen. Osaava henkilökunta vastaa juhlien sujumisesta ja myös juhlatilaisuuden järjestäjä pääsee nauttimaan juhlahumusta yhdessä vieraidensa kanssa. Järjestämme ikimuistoiset hääjuhlat ja muut tilaisuudet mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Miten saat juhlat aluilleen?

Voit soittaa numeroomme: 020 798 3060 tai lähettää viestiä.

Hääjuhla hyvällä maulla

Delicatessen Ravintolapalvelut vastaa unohtumattomien ja kauniiden hääjuhlien puitteista. Romanttiset juhlatilat ja maukas tarjottava kruunaavat päivän. Avullamme järjestät hääjuhlat sujuvasti, sillä meiltä saat tarvittaessa hääjuhlan viettopaikan sekä koko häämenun alusta loppuun kätevästi. Asioidessasi yhden toimijan kanssa kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman kitkattomasti, ja löytyypä siitä myös kustannuksia laskevia tekijöitä. Kysythän siis lisää!

Apua juhlien järjestämiseen – kysy lisää!

Tutustu valmiisiin menuvaihtoehtoihin tai kerro millaisen kokonaisuuden haluaisit koota. Räätälöimme mielellämme tarjottaviamme tilaisuuden mukaan. Delicatessen Ravintolapalvelut Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä järjestää hääjuhlat ja muut tilaisuudet taidolla. Katso tarkemmat yhteystietomme!