Häät, syntymäpäivät ja muut tilaisuudet

Haluamasi näköset häät tai syntymäpäivät helposti.

Delicatessen järjestää juhlasi Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja koko Uudenmaan alueella

Miljöö mahdollistaa persoonallisten hää- ja juhlakuvien ottamisen. Kauttamme saat myös kuvaajan. Haluamasi näköset häät tai syntymäpäivät helposti.


Hääjuhlat, valmistujaiset, synttärit tai bileet kotona? Delicatessen Ravintolapalvelut valmistaa ja toimittaa kaikki tarjoilut tilaisuuksiinne. Juhlapalvelumme kautta saat myös astiat, pöytäliinat ja muun tarvittavan kattauksineen. Osaava henkilökunta vastaa juhlien sujumisesta, jolloin myös juhlatilaisuuden järjestäjä pääsee nauttimaan juhlahumusta yhdessä vieraidensa kanssa. Järjestämme ikimuistoiset hääjuhlat ja muut tilaisuudet mm. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Keravan alueella.

Miten saat juhlat aluilleen?

Voit soittaa numeroomme: 020 798 3060 tai lähettää viestiä.

Hääjuhla hyvällä maulla

Delicatessen Ravintolapalvelut vastaa unohtumattomien ja kauniiden hääjuhlien puitteista. Romanttiset juhlatilat ja maukas tarjottava kruunaavat päivän. Avullamme järjestät hääjuhlat sujuvasti, sillä meiltä saat tarvittaessa hääjuhlaasi sekä viettopaikan että koko hääcateringin alusta loppuun kätevästi. Asioidessasi yhden toimijan kanssa, kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman kitkattomasti ja löytyypä siitä myös kustannuksia laskevia tekijöitä. Kysythän siis lisää!

Apua juhlien järjestämiseen – kysy lisää!

Tutustu valmiisiin menuvaihtoehtoihin tai kerro millaisen kokonaisuuden haluaisit koota. Räätälöimme mielellämme tarjottaviamme tilaisuuden mukaan. Delicatessen Ravintolapalvelut järjestää hääjuhlat ja muut tilaisuudet yli 20-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Katso tarkemmat yhteystietomme!