Juhlapalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja koko Uudenmaan alue

Järjestämme valloittavat tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisillekin

Delicatessen Ravintolapalvelut on pitkäaikainen toimija erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vuodesta 1996 lähtien Delicatessen on vastannut joka vuosi yli 500 onnistuneen juhlatilaisuuden järjestämisestä mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Nurmijärvellä. Omien juhlatilojemme lisäksi pitopalvelumme on saatavilla myös asiakkaan valitsemiin ja osoittamiin tiloihin.

Olipa kyseessä yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat tai muistotilaisuus, autamme tilaisuutenne järjestämisessä. Avullamme järjestät niin valloittavat yksityistapahtumat kuin ikimuistoiset yritystapahtumatkin. Kun juhlapalvelun järjestelyjen toimivuus, joustavuus ja luotettavuus yhdistettynä maukkaaseen ja laadukkaaseen ruokaan ovat tärkeitä tekijöitä valitessanne tilaisuudellenne järjestäjää, on Delicatessen Ravintolapalvelut erinomainen valinta.

Tutustu referensseihimme!

Kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin

Tarjoilut ja palvelukokonisuus räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat. Tarjoiluihin löydät ideoita valmiista menuehdotuksistamme, ja tietysti voimme räätälöidä menun juhliinne myös yksilöllisten toiveidenne mukaan. Ruokatarjoilujen ja -kuljetusten lisäksi kauttamme hoituu tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat. 

Hyvä ruoka kruunaa tilaisuuden

Kun tarkoituksena on järjestää mieleenpainuva tilaisuus, kulkee tie onnellisiin ja mieleenpainuviin muistoihin hyvän ruuan ja juoman kautta. Katso catering- ja pitopalvelumme tästä!

Paikkaa vailla? Vuokraa juhlatilat meiltä!

Yrityksemme omat juhlatilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Kurkkaa pääkaupunkiseudun makeimmat juhlatilat täältä!
 

Palvelemme mielellämme – kysy lisää!

Haluatko tietää lisää juhlapalveluidemme yksityiskohdista? Millainen olisi sinun, läheisesi tai yrityksesi näköinen juhlatilaisuus?
Autamme kokoamaan yksilöllisen tilaisuuden aina pienempiä yksityiskohtia myöten. Delicatessen juhlapalvelut saat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Keravan lisäksi koko Uudenmaan alueelle. Katso ravintoloidemme tarkemmat yhteystiedot tai jätä yhteydenottopyyntö!