Juhlapalvelut Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava ja koko Uudenmaan alueella

Järjestämme valloittavat tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisille

Delicatessen juhlapalvelu on pitkäaikainen toimija erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vuodesta 1996 lähtien Delicatessenin juhlapalvelu on vastannut joka vuosi yli 500 onnistuneen juhlatilaisuuden järjestämisestä mm. Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, Keravalla ja Nurmijärvellä. Omien juhlatilojemme lisäksi juhlapalvelumme on saatavilla myös asiakkaan valitsemiin ja osoittamiin tiloihin.

Olipa kyseessä yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat tai muistotilaisuus, autamme tilaisuutenne järjestämisessä. Avullamme järjestät valloittavat yksityistapahtumat kuin muistettavat yritystapahtumat. Kun juhlapalvelun järjestelyjen toimivuus, joustavuus ja luotettavuus yhdistettynä maukkaaseen ja laadukkaaseen ruokaan ovat tärkeitä tekijöitä valitessanne tilaisuudellenne järjestäjää, on Delicatessen Ravintolapalvelut erinomainen valinta.

Tutustu referensseihimme!

Kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin

Tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat. Juhlamenuun löydät ideoita valmiista menuideoistamme, ja tietysti voimme rakentaa yksilöllisen menun teidän juhliinne yksilöllisten toiveittenne mukaan. Ruokatarjoilujen ja -kuljetusten lisäksi kauttamme hoituu tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat.

Hyvä ruoka kruunaa tilaisuuden

Kun tarkoituksena on järjestää mieleenpainuva tilaisuus, käy tie onnellisiin ja mieleenpainuviin muistoihin hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Katso catering- ja pitopalvelumme tästä!

Paikkaa vailla? Vuokraa juhlatilat meiltä!

Yrityksemme omat juhlatilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Keravalla ja Espoossa. Kurkkaa pääkaupunkiseudun makeimmat juhlatilat täältä!