Juhlamenu

Delicatessenin Ravintolapalvelut järjestää näyttävät tarjoilut pitopöytään Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Millainen on Sinun juhlamenusi? Mitä haluaisit syödä häissäsi, pikkujouluhuumassa tai esim. yrityksen kesäjuhlissa? Tutustu kattaviin valmismenuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Häämenu, synttärimenu, valmistujaismenu, pikkujoulumenu, kesäjuhlat, kasvismenu, buffetmenu ja muut juhlamenut- Delicatessenin Ravintolapalvelut toteuttaa ne toiveenne mukaan. Lue lisää catering- ja pitopalveluistamme.

Pyydä tarjous tästä!

Tutustu menuihimme!

Tutustu referensseihimme!

Myös räätälöidyt kokonaisuudet ovat mahdollisia. Olethan siis yhteydessä myyntipalveluumme sähköpostitse tai soittamalla numeroon 020 798 3060

Vinkkimme juhlien järjestäjille

Listasimme oheen pienen listan siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlia suunnitellessa ja juhlamenun kokoamisessa.

  • Montako vierasta on tulossa?
  • Ovatko vieraat ”pitkämatkalaisia” vai aivan ”kulmilta”?
  • Onko juhlatapahtuma koko päivän kestävä vai lyhyt tapaaminen?
  • Millaisia vaatimuksia tai mahdollisuuksia juhlatila asettaa juhlamenulle ja sen valmisteluille?
  • Jos kyseessä on jokin muu kuin Delicatessenin kokous- tai juhlatila, salliiko tila ulkopuolisen pitopalvelun hyödyntämisen?
  • Onko juhlan ajankohta jo tiedossa?
  • Millainen budjetti on cateringin suhteen?
  • Tarvitaanko tarjoiluiden lisäksi lisäksi henkilökuntaa, astioita, pöytäliinoja tai esim. kukkasomisteita?
  • Onko toivottu tarjoilu buffet-tyyppinen, vai tapahtuuko se suoraan pöytiin tarjoiluna?

Viimeistellyt maut

Äitienpäivämenu
Tärkeään päivään kannattaa panostaa. Voit tilata sopivan äitienpäivämenun meiltä ja säästyt suunnittelun vaivalta. Ravintola Haltiassa on tarjolla Äitienpäivälounas. Tutustu Ravintola Haltian sivuihin tästä.

Häämenu
Mietitkö mikä olisi sopivaa tarjottavaa hääjuhlaan? Monet menuvaihdoistamme sopivat erinomaisesti häämenuksi. Tarvittaessa voimme räätälöidä häämenun myös toiveidenne mukaisesti.

Kesäjuhlamenu
Onko aika piristää vuoden valoisimpia hetkiä tiimin kesken? Maukas kesäjoulumenu voi sisältää ruokaisamman kokonaisuuden tai esimerkiksi cocktail-tyyppisen vaihtoehdon.

Kasvis- ja vegaanimenu
Herkulliset kasvispohjaiset menumme ovat raikkaita, monipuolisia ja runsaita, sisältäen tarkkaan harkittuja makuja.

Haluatko lisätietoa?
Kerromme mielellämme lisää tarjottavistamme, olipa kyseessä sitten valmistujaismenu, häämenu, pikkujoulumenu tai kasvis-/vegaanimenu. Tarvittaessa räätälöimme kokonaisuuden juuri toiveenne mukaisesti.