Catering- ja pitopalvelu

Maukkaasti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja koko Uudenmaan alueella

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlapäivää. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut koko pääkaupunkiseudulla, yli 20-vuoden kokemuksella. Tarjoamme catering- ja pitopalvelua sekä yritys- että yksityisille asiakkaille.

Valitse valmiista tai räätälöi oma juhlamenu

Delicatessen ravintoloiden kautta saat toiveidenne mukaiset catering- ja pitopalvelutarjoilut tilaisuuteenne, olipa kyseessä syntymäpäivät, häät, valmistujaisjuhlat, yritysjuhlat tai muu tilaisuus. Tutustu valmiisiin, herkullisiin menuehdotuksiimme juhlamenut-sivulta. Catering- ja pitopalvelu on myös mahdollista räätälöidä täysin toiveidenne mukaisesti ja mahdolliset erityistarpeet huomioiden. Autamme mielelämme sopivan menun kokoamisessa.

Sujuvasti ja huolitellusti, yksityiskohtia myöten

Catering- ja pitopalvelun sisältö muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Autamme juhlajärjestelyissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla lähiseuduilla. Voimme toimittaa tarjoilut haluamaasi paikkaan tai voit hakea ne itse jostakin useista toimipisteistämme. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat. Sinä voit siis keskittyä oleelliseen hyvillä mielin ja henkilökuntamme hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi!

Tutustu referensseihimme!

Puuttuvatko kokous- ja juhlatilat?

Meiltä saat myös tarvittaessa juhlatilat (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava). Tutustu tiloihin tarkemmin täällä.

Kotitalousvähennys yksityishenkilöille

Muistathan, että yksityishenkilönä saat pitopalvelusta kotitalousvähennystä kotona teetetyn tarjoilutyön osalta. Erittelemme aina tarjoukseen henkilökunnan osuuden, joten ilmoittaminen verottajalle on helppoa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa aina laadukkaita makuja ja sujuvaa palvelua. Toimipisteemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla varmistavat vaivattoman palvelun laajalla alueella pääkaupunkiseutua. Lähetä viestiä, tai soita myyntipalveluumme: 020 798 3060