Catering- ja pitopalvelu

Maukkaasti Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlapäivää. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut Espoo-Vantaa-Helsinki -seudulla vuosien kokemuksella. Tarjoamme catering- ja pitopalveluita sekä yksityisille että yrityksille.

Valitse valmiista tai räätälöi oma juhlamenu

Delicatessen ravintoloiden kautta saat toiveidenne mukaiset catering- ja pitopalvelutarjoilut tilaisuuteenne, olipa kyseessä syntymäpäivät, häät, valmistujaisjuhlat, yritysjuhlat tai muu tilaisuus. Tutustu valmiisiin, herkullisiin menuehdotuksiimme Juhlamenut-sivulta. Catering- ja pitopalvelu on myös mahdollista räätälöidä täysin toiveen mukaan ja mahdollisten erityistarpeiten mukaisesti. Autamme mielelämme sopivan menun kokoamisessa.

Sujuvasti ja huolitellusti yksityiskohtia myöten

Catering- ja pitopalvelun sisältö muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.  Autamme juhlajärjestelyissä Espoossa, Vantaalla ja muualla lähiseuduilla. Voimme toimittaa ruuan haluamaasi paikkaan tai voit hakea sen itse jostakin useista toimipisteistämme. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat. Sinä voit siis keskittyä oleelliseen hyvillä mielin ja henkilökuntamme hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi!

Tutustu referensseihimme!

Puuttuvatko kokous- ja juhlatilat?

Meiltä saat myös tarvittaessa juhlatilat (Helsinki, Espoo, Kerava). Tutustu tiloihin tarkemmin täällä.


Kotitalousvähennys yksityishenkilöille

Muistathan, että yksityishenkilönä saat pitopalvelusta kotitalousvähennystä kotona teetetyn tarjoilutyön osalta. Erittelemme aina tarjoukseen henkilökunnan osuuden, joten ilmoittaminen verottajalle on helppoa.