Juhlia ja lounasta hyvällä maulla!

Juhlia ja lounasta hyvällä maulla!

Juhlia ja lounasta hyvällä maulla!

Katso lounasvalikoimamme

Kurkkaa viehättävät kokous- ja juhlatilamme..

Catering- ja pitopalvelustamme herkut hetkiin.

Meiltä löydät tilat ja tarjottavat.

Tärkeät tilaisuudet toivomustesi mukaan.

Vanhusten ateriapalvelut laadukkaalla tavalla.

Delicatessen Ravintolapalvelut

Delicatessen Ravintolapalvelut toteuttaa juhlapalvelut vailla vertaansa. Juhlatilamme ja tilausravintolamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Catering- ja pitopalvelumme on tilattavissa myös muihin juhlatiloihin, koteihin ja toimistoihin pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Olipa kyseessä yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat tai muistotilaisuus, Delicatessen juhlapalvelu auttaa tilaisuutenne järjestämisessä.

Tutustu referensseihimme!

Onnistuneet ja huolettomat juhlat hyvällä maulla

Autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä järjestämään ikimuistoiset juhlat, niiden koosta riippumatta, kokeneiden ja luotettavien ammattilaistemme voimin. Tarjoamme joustavaa ja mutkatonta juhlasuunnittelua, unohtumattoman palvelukokemuksen sekä maukkaan, näyttävän ja laadukkaan menun alkuruuista aina jälkiruokiin. 

Asiakkaanamme säästät kallisarvoista aikaa ja voit keskittyä juhlassasi nauttimaan ajasta vieraiden kanssa, tarvitsematta huolehtia ruoanlaitosta, esillepanosta tai tarjoilusta. Kanssamme on helppo toimia ja saat meiltä aina ammattimaista ja henkilökohtaista palvelua.

Valitsemme raaka-aineet huolella niin, että ne kestävät herkullisina keittiöstä lautaselle. Arvostamme vastuullista tuotantoa ja loihdimme mielellämme myös esimerkiksi vegaanimenuja. Huomioimme erityisruokavaliot  ja -toiveet hyvissä ajoin.

Tilaa uutiskirje!

Liity postituslistallemme syöttämällä kenttään sähköpostiosoitteesi.

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Kurkkaa valmiit menuehdotuksemme. Jos tarvitset suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille!

Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00 - 16.00

Tiedustelut ja varaukset:

  020 798 3060 

Viimeistellysti ja vaivattomasti, yksityisille ja yrityksille

Tapahtuman suunnittelussa kokenutta ja asiantuntevaa apua saat omalta myyntipalvelultamme. Delicatessenin pitkäaikaiset yhteistyökumppanit täydentävät juhlapalveluita muun muassa somistuksen osalta. Delicatessen pyrkii pitkäjänteiseen työskentelyyn yhteistyökumppaneidensa kanssa ja arvostaa heissä vastuullisuutta, luotettavuutta ja korkeaa laatua. Kaikki tämä näkyy asiakkaillemme taidokkaana esillepanona, korkealaatuisina raaka-aineina ja ystävällisenä asiakaspalveluna.